Yritysesittely

POHTO on yritys- ja julkissektorin asiakkaita palveleva täydennyskoulutustalo, jolla on vuosikymmenien kokemus erityisesti suurteollisuuden ja pk-yritysten kouluttamisesta koko Suomen alueella. Koulutusten ydin on johtamisen ja tuotannon koulutuksissa. POHTOn käytännönläheiset koulutukset rakennetaan asiakkaita kuunnellen, usein myös yhdessä asiakkaiden kanssa. POHTO on pitkään ollut Suomessa edelläkävijä erilaisten simuloitujen oppimisprosessien kehittämisessä, mm. johtamissimulaatio on kansainvälisestikin ainutlaatuinen oppimisympäristö.

Oulun Hietasaaren kehittämiskeskuksesta myös ravintola, kokous- ja majoituspalvelut.
Nallikarin ranta-alueen ympäröimän POHTOn Oulun Kehittämiskeskuksen tilat soveltuvat erilaisten kokousten, koulutustilaisuuksien ja kongressien järjestämiseen.
Noin kahdestakymmenestä kokoustilasta löytyy sopiva useimpaan tarpeeseen. Suurimpaan tilaamme voidaan järjestää enimmillään lähes 200 henkilön tilaisuuksia.
Kokous-, ravintola-ja saunatilat sekä Hotelli Kortteerin huoneet sijaitsevat kaikki samassa pihapiirissä. Pysäköinti alueella on maksutonta ja paikoitustilaa on runsaasti.
POHTO on kuuluisa hyvästä ruoastaan.

Osaamisalueet

Kauppa, Palvelut, Logistiikka, Matkailu, Koulutus

Teollisuus, Turvallisuus