Yritysesittely

Missionamme on luoda älykästä maailmaa tuomalla näkemystä, teknologiaa ja uudistuksia asiakkaidemme liiketoimintaan. Viimeisimpien teknologioiden avulla suunnittelemme ketterästi älykkäitä laitteita, ohjelmistoja ja teknologiaan pohjautuvia kokemuksia.

Suunnittelumme lähtee aina asiakkaan ja käyttäjän tarpeista. Ennen varsinaista suunnittelua ja investointeja varmistamme aina, että kehitetyt ratkaisut täyttävät nämä tarpeet. Toimimme joustavien ja ketterien toimintamallien mukaisesti asiakkaiden ja käyttäjien kanssa yhdessä toimien.

Tarjoamme ainutlaatuisen kokonaisuuden yhdistämällä asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehityksen, palvelumuotoilun sekä tuote- ja ohjelmistokehityksen. Toimimme näkemyksellisenä suunnannäyttäjänä ja innostavana matkaoppaana tiellä älykkäämpään maailmaan.

Osaamisalueet

Asiantuntijapalvelut, Automaatioteknologia, Cleanweb & IoT, Contract Manufacturing, Development of BusinessModel, Development of CoreSystems, Elektroniikkateollisuus, Energia ja materiaalitehokkuus, HW-development, HW-products, ICT, Kaivosteollisuus, Kauppa, Palvelut, Logistiikka, Matkailu, Kestävä kaupunkiympäristö, Kestävä kehitys, Konepajateollisuus, Konsultointi ja muut B-to-B- palvelut, Kunnossapito ja automaatio, Liikkuvuus/liikkuminen, Luovat alat, Meri- ja laivateollisuus, Metalliteollisuus, Metsä-, paperi- ja puuteollisuus, Muotoilu, R&D-site, SW-development, SW-products, System Integration, Terveys ja Life Science, Testing and Certification Services, Valmistusteollisuus, Älykäs ja Puhdas Teollisuus / Cleantech ja Teollisuus, Älykäs kuljetus ja logistiikka, Älykäs tehdas

5G, AR, Augmented reality, B2B, Connectivity, HealthTech, IoT, Keinoäly, Palvelumuotoilu, Robotiikka, SmartCity, SOTE-järjestelmät, Sähköiset palvelut, T&K, Teollinen muotoilu, Teollisuus, Turvallisuus, Virtual reality, VR