Yritysesittely

Uskomme, että esineiden internetin (IoT) aikakaudella menestys riippuu yhteyksistä, ja yhteydet ovat IoT:n ydin. Tarvitsemme turvallisia yhteyksiä enemmän kuin milloinkaan aiemmin. Vuoteen 2020 mennessä yli puolessa tärkeimmistä liiketoimintaprosesseista ja järjestelmistä otetaan käyttöön joitakin IoT:n elementtejä.

Turvalliset yhteydet ovat oleellisia etäyhteyksien muodostamisessa, verkkojen hallinnassa ja tarkkailussa sekä reaaliaikaisessa tiedon keräämisessä ja analysoinnissa. TOSIBOX® auttaa valjastamaan IoT:n liiketoimintasi avuksi.

TOSIBOX®-ratkaisun avulla voit rakentaa täysin turvalliset etäyhteydet helposti ja nopeasti, eikä se edellytä erityistä IT-osaamista. Voit rakentaa ja hallinnoida verkkoja sekä IoT-infrastruktuuria helposti laajennettavalla ja ajattomalla ratkaisulla.

Tarjoamme ratkaisun laitteittesi ja käyttöoikeuksien keskitettyyn ja reaaliaikaiseen hallintaan, mikä auttaa pienentämään kuluja. TOSIBOX®-ratkaisun avulla uusien laitteitten ja käyttäjien lisääminen verkkoon sujuu helposti raahaamalla ja pudottamalla, toisin kuin vanhanaikaisissa IT-verkoissa, joissa samat tehtävät kestivät päiviä tai viikkoja.

Osaamisalueet

HW-products, ICT, SW-development, SW-products

Connectivity, IoT