Yritysesittely

Verkotan Oy:n juuret ulottuvat aina Nokian aikoihin, josta yritys on saanut alkunsa. Jo 20 vuoden kokemuksella tiimimme pystyy tarjoamaan asiakkaille juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä langattomien laitteiden ja yhteyksien testimenetelmiä sekä konsultointia tuotekehityksessä.

Erityisosaamistamme ovat langattomien laitteiden OTA- ja SAR-testaaminen. Kyvykkään tiimin, omien laitteistojemme sekä erityisten testimenetelmiemme myötä palveluntarjontamme on laaja ja se ulottuu aina RF-testauksesta OTA- ja antennitestaukseen sekä CE-, FCC- ja ISED-sertifiointeihin. Omistamme omat OTA- ja SAR-testikammiomme Oulun tiloissamme.

Verkotan on kärkitoimija langattomien yhteyksien tutkimuksessa ja kehityksessä. Olemme useiden projektien myötä kehittäneet omia uusia testimenetelmiä, kuten esimerkiksi oman mittaussysteemin passiiviantenneille sekä 5G-antennien beamforming-testimenetelmän. Parhaillaan olemme mukana tulevaisuuden tehokkaampien 5G-yhteyksien tutkimuksessa yhdessä muiden oululaisten teknologiajohtajien kanssa olemalla osallisena Oulun yliopiston 5GTN-yhteisössä.

Olemme nopea, joustava ja luotettava tuotekehityksen kumppani, joka löytää parhaimmat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. Hyödyntämällä meidän vahvaa asiantuntijuuttamme asiakkaamme saavat laitteillensa juuri oikeanlaiset ja tarvittavat testimenetelmät, jolloin he voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa. Yhteistyön tuloksena tehostamme asiakkaamme tuotekehitysprosessia ja edistämme tuotteen pärjäämistä markkinoilla.

Osaamisalueet

ICT, Testing and Certification Services

5G, B2B, Connectivity, HealthTech, IoT, Teollisuus