Yritysesittely

Macon on kestävä kumppani ja kasvun mahdollistaja Pohjois-Suomesta läpi maan. Selvitämme yrityksenne tarpeisiin vastaavat rahoitusratkaisut ja tarjoamme käyttöönne kilpailukykyisen liiketoimintaympäristön verkostoineen.

Yrityspalvelutoimintomme palvelevat yritystäsi kaikissa yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä, olitpa sitten aloittava yrittäjä tai kansainvälistä kasvua hakeva konkari. Käytössäsi ovat myös sähköiset työkalumme.

Asiantuntijamme ovat työskennelleet biotalouden ja cleantechin sektoreilla strategian laadinnassa, markkinoinnissa sekä eri teknologioiden parissa. Tuomme yrityksellesi syvän asiantuntemuksen ja uusia menestystekijöitä. Kaikkiin palveluihimme on mahdollista liittää myös lakiasiainpalveluita.

Osaamisalueet

Aurinkoenergia, Automaatioteknologia, Bioenergia & biopolttoaineet, Biotuotteet ja -materiaalit, Cleanweb & IoT, Elektroniikkateollisuus, Elintarviketeollisuus ja -tuotanto, Energia ja materiaalitehokkuus, Energian tuotanto ja jakelu, Ilman laatu, Infrastruktuuri, Jätehuolto, Jätteestä energiaksi, Kaivosteollisuus, Kauppa, Palvelut, Logistiikka, Matkailu, Kestävä kaupunkiympäristö, Kestävä kehitys, Kierrätys, Kiertotalous, Kiinteistöt ja kiinteistönhallinta, Konepajateollisuus, Konsultointi ja muut B-to-B- palvelut, Koulutus, Kunnossapito ja automaatio, Laki- ja laskentapalvelut, Liikkuvuus/liikkuminen, Maanviljely, Metalliteollisuus, Metsä-, paperi- ja puuteollisuus, Puhdas vesi, Rakentaminen, Sähkön ja lämmön yhteistuotanto, kaukolämpö, Tuulivoima, Uusiutuva energia ja älykäs energiaverkko, Valmistusteollisuus, Vesiteknologia, Vihreät rakennukset / kestävän kehityksen mukaiset rakennukset, Waste-to-value, Älykäs ja Puhdas Teollisuus / Cleantech ja Teollisuus, Älykäs kuljetus ja logistiikka, Älykäs tehdas

B2B, B2C, Puhtaus, SmartCity, Sähköiset palvelut, T&K, Teollisuus