Yritysesittely

PehuTec on R&D-kumppani, joka ratkoo asiakkaiden eri kokoisia tuotekehityshaasteita. Ydinosaamistamme ovat langattomat, terveysteknologia- ja IoT-ratkaisut. Tuotekehityskokemuksemme eri toimialoilta tarjoaa laaja-alaisen näkemyksen kehityshankkeisiin, joissa hyödynnämme teknologiaratkaisuja innovatiivisilla tavoilla. Mikäli tarvitset tuotekehityskumppanin ideallesi, lisäresursseja tai konsultointiapua omaan kehitysprojektiisi, ota yhteyttä. Meidän käsissämme ideoista syntyy menestyneitä tuotteita.

Vahvuutemme on järjestelmätason ratkaisujen suunnittelussa sekä vahvassa ohjelmistosuunnitteluosaamisessa. Meillä on monipuolinen ja laaja kokemus projektityöskentelystä. Käytössämme on sertifioidut tuotekehitysprosessit ja osaamme hyödyntää osaamistamme sekä ratkaisuja eri aloilla. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa nopeaa, luotettavaa ja kustannustehokasta palvelua.

Tarvitsetpa huippuluokan ohjelmisto-, elektroniikka-, mekaniikka- tai RF-suunnittelijoita, meiltä löydät osaajat tiimiisi. Palvelumme räätälöidään vastaamaan vaatimuksiasi.

Osaamisalueet

HW-development, HW-products, ICT, R&D-site, SW-development, SW-products, System Integration, Terveysteknologia ja eHealth, Testing and Certification Services

5G, Connectivity, HealthTech, IoT, Keinoäly